Nederlands English
  Search

Home » Over Brandsma

Over Brandsma BV

Denkt u aan draad en kabel, dan denkt u aan Brandsma BV. In ieder geval, dat willen we heel erg graag bereiken en daar hebben wij veel voor over. Wij hebben de meeste producten op voorraad en trachten binnen 24 uur te leveren. Ons advies is altijd objectief en wij helpen u graag met het ontwerp en de ontwikkeling van uw product. Maar bovenal komt u bij ons voor onze service. Die staat bij ons hoog in het vaandel: persoonlijk en altijd oplossingsgericht!

Brandsma in een notendop

  • Persoonlijke & Oplossingsgerichte Service
  • Grote voorraad & Levering binnen 24 uur
  • Objectief Advies
  • Ontwerp & Ontwikkeling
  • Gedegen & Gespecialiseerde Kennis
  • Jarenlange Ervaring

 

Onze jarenlange ervaring, uitstekende kennis en onze persoonlijke en oplossingsgerichte service maken Brandsma BV tot uw partner bij uitstek; niet alleen voor de levering van producten, maar ook voor advies, ontwikkeling en ondersteuning.

 

Leverancier van alles op het gebied van Draad & Kabel

Brandsma is gespecialiseerd in draad en kabel. In álle draad en kabel, maar vooral in die kabels die niet in de standaard technische groothandel verkrijgbaar zijn. Daarnaast is Brandsma de leverancier van alle producten om draad en kabel te bevestigen, af te dichten, aan te sluiten, te beschermen (mechanisch, elektrisch of thermisch), te bundelen en te markeren. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Dordrecht, als zusteronderneming van Idetrading en Cematic, waar we met name de markt in de Benelux van onze producten en diensten voorzien.

 

Bedenker van Oplossingen

Brandsma BV is niet alleen leverancier voor alles op en rond draad en kabel, maar biedt met haar jarenlange ervaring en gedegen en gespecialiseerde kennis van elektrische interconnectie ook een helpende hand bij de ontwikkeling van uw product. Brandsma is flexibel, innovatief en coöperatief. U heeft een probleem op het gebied van draad en kabel? Brandsma bijt zich vast en rust niet totdat er een oplossing bedacht is. Brandsma doet er echt alles aan om dat ene specifieke product te kunnen leveren dat haar klant nodig heeft!

 

Specialist met Commitment

Commitment - zowel naar de klant als naar de leverancier - is deel van de bedrijfsfilosofie. Dat betekent: niet alleen verder gaan en harder rennen voor onze klanten, maar ook een zeer hechte samenwerking met slechts een geselecteerd aantal gerenommeerde fabrikanten. Daardoor zijn wij werkelijk specialist èn een verlengstuk van zowel klant als leverancier.

 

Toegevoegde Waarde

In ons commitment en onze service gaan wij ver. Maar Brandsma's mogelijkheden gaan verder dan klantspecifieke aanpassingen en kitsamenstellingen van producten. Ons specialisme laat klanten profiteren van onze kennis tijdens ontwerp, realisatie (prototyping) en optimalisatie van de total installed cost. Onze kennis gecombineerd met merkonafhankelijkheid leidt tot een breder, objectiever en beter advies dan van één enkele fabrikant en tot een diepgaandere samenwerking dan u kunt verwachten van een puur logistiekgerichte groothandel.

 

Ontwikkelingen

De markt is in beweging. Brandsma beweegt mee en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek. Vragen uit de markt naar kennis en levering van producten op de grens van elektrisch-mechanisch hebben bovendien geleid tot nóg meer mogelijkheden. Zo is Brandsma BV nu ook uw partner voor laag- en mediumvolume mechanische onderdelen, zoals frontplaten (inclusief oppervlaktebehandelingen en bedrukking), flightcases en specifieke extrusie- en gietproducten in kunststof en metaal. 

 

Geschiedenis & Markt

Brandsma BV zag 35 jaar geleden al de mogelijkheden van Raychem en werd in 1985 de allereerste Raychem-distributeur in de Benelux! Onze benadering, service en commitment hebben van ons een betrouwbare leverancier gemaakt voor elektrotechnische verbindingsproducten. Zo zijn wij leverancier voor o.a. Alstom, ASML, DAF, Stork en vele andere grote en internationale organisaties, waaronder bijvoorbeeld de toeleverende industrie. Onze klanten zijn veelal actief in de kabelassemblage, medische elektronica, defensie, luchtvaart, machinebouw en MRO. Diezelfde benadering, service en commitment leidden tot hechte partnerships met o.a. Bentley-Harris, Panduit en TE Connectivity

  Adres-, bank-, en overige gegevens

Zie de pagina Leveringen

 

Elektrotechniek in uw branche?
Brandsma BV heeft er de kennis en de producten voor!