Nederlands English
  Zoeken

Home » Beschermingsproducten » Gevlochten Kous

Gevlochten kous

Bij Brandsma BV kunt u ook altijd terecht voor gevlochten kous. Gevlochten kous wordt ook wel vlechtkous of braided sleeving genoemd. Brandsma weet uit ervaring hoe belangrijk kwaliteit is en is daarom leverancier van merken die hun waarde in de loop der jaren hebben bewezen. Wij geloven erg in de kwaliteitsproducten van Bentley-Harris (een Federal Mogul merk), Panduit en TE Connectivity (voorheen Tyco Electronics of Textilver).

Bentley Harris gevlochten kous wrap around uitvoering ROUNDIT 2000

Bentley-Harris is een specialist op dit gebied. In de fabrieken  in Noord Frankrijk en de USA worden vrijwel alleen  beschermingsproducten gefabriceerd: meestal met een gevlochten of gebreide basis. Bentley-Harris is absolute marktleider en innovator in deze technologie. Het is daarom dat Brandsma BV met Bentley-Harris vrijwel alle vragen m.b.t. kabel- en leidingbescherming op kan lossen, of in samenspraak met de fabriek komt tot een nieuw klantspecifiek product.

 

Types & Eigenschappen

Gevlochten kous is er in 3 versies: voor mechanische, thermische of elektrische bescherming. Producten geven meestal een combinatie van deze eigenschappen. Waar de nadruk ligt - of moet komen te liggen - bepaalt de exacte opbouw van het product. Bentley-Harris heeft bovendien producten die zijn afgestemd op verschillende branches. Denk hierbij aan afstemming op bijvoorbeeld de specifieke eisen en normen op dat gebied. 

Daarnaast leveren wij van Panduit het SE-type gevlochten kous. Dit is een pakket met een paar types op basis van halogeenvrij PET-materiaal, waarvan enkele volgens VW-1 vlamdovend zijn. De kracht van de materialen van Panduit zijn de zeer korte levertijden en de aangename verpakkingsgrootte.

Informeer naar de mogelijkheden!

CATALOGI

BENTLEY-HARRIS GUIDE TO PROTECTION SLEEVING PRODUCTS CATALOGUS
BENTLEY-HARRIS INNOVATIVE TECHNOLOGY SOLUTIONS CATALOGUS
PANDUIT PAN-SHRINK CATALOGUS

Zie onze Bentley-Harris webpagina voor meer catalogi en producten!

 

  Onze Overige BeschermingsproductenBedradingskokers
& KabelgotenKabelslangenHitteschilden

 

  Gerelateerde productenBedrading-kokers & KabelgotenKabelslangen

 

 

 

 

 

 

 

  Relevante toepassingspagina'sBentley-HarrisBeschermenIsoleren

 

 

 

 

 

Elektrotechniek in uw branche?

Brandsma BV heeft er de kennis en de producten voor!