Nederlands English
  Zoeken

Home » Diensten » Ontwerp & Assemblage » Kabelbomen

Kabelbomen

Brandsma ontwerpt, levert proto's en produceert kabels en kabelbomen voor diverse toepassingen en industriën. Neem contact op met Brandsma om de mogelijkheden voor uw toepassing te bespreken.
Brandsma denkt met u mee en biedt altijd de juiste oplossing voor uw vraag!

Militaire en hoog specificatie industriële kabels

Sinds 2005 levert en produceert Brandsma militaire kabelbomen.

Met ingang van 2015 werkt Brandsma in deze markt exclusief samen met de Phoenix Dynamics Group. Phoenix Dynamics zijn gevestigd in Engeland en zijn specialist in het ontwerpen en produceren van hoog gekwalificeerde kabels en kabelbomen. Phoenix' portfolio bevat bijvoorbeeld draadbomen, voedingskabels, hoog frequent kabels, glasvezel kabels en elektromechanisce assemblies zoals besturingspanelen en boxen.

Brandsma vertegenwoordigt Phoenix Dynamics in Nederland, Belgie, Duitsland en Luxemburg. Dit partnership versterkt de positie van Brandsma BV in de markt van hoge kwaliteit producten tegen scherpe tarieven.

We nodigen u uit een kijkje te nemen op de website of Phoenix Dynamics Group.
Phoenix Dynamics produceert kabelbomen voor militaire klanten over de hele wereld. Daaronder vallen ondermeer de legers van het Verenigd Koninkrijk (UK), de Verenigde Staten (USA) en Denemarken.

Naast de mogelijkheden van Phoenix Dynamics’ ontwerp en productie, kunt u ook gebruik maken van product- en component ontwikkeling, injectie moulding en 3D printen voor snelle prototypes.

Brandsma's bekende toegankelijkheid en kennis in de regio krijgt met de toevoeging van de expertise van Phoenix Dynamics een extra boost waar u van profiteert op het gebied van service en competitieve oplossingen!

 

  Wat ontwerpt Brandsma nog voor u?Customized
BehuizingenCustomized
Flightcases

  Onze overige dienstenMarkeren
&
Bedrukken
SnijdenKunststof
&
Metaal

  Relevante toepassingspagina'sBeschermenIsolerenMarkerenBekabelenVerbindenBevestigen

   

  Onze dienstenDiensten

 

 

 

 

     

 

Elektrotechniek in uw branche?
Brandsma BV heeft er de kennis en de producten voor!