Nederlands English
  Zoeken

Home » Diensten » Snijden

Snijden

Heeft u liever gesneden stukjes krimpkous in plaats van krimpkous op rol, dan is dat geen probleem. Brandsma snijdt krimpkous en andere producten voor u op maat. Wenst u een bepaalde opdruk? Ook dat is geen probleem. Brandsma bedrukt krimpkous met de door u gewenste opdruk. "Kan niet" bestaat niet; uw klantspecifieke wensen zijn allemaal bespreekbaar! Bovendien hanteren wij zeer korte levertijden.

Brandsma beschikt over een Harotec Omnicutter snijmachine. Aan deze machine is een ionisator gekoppeld om ook zeer korte stukjes kunststof (zoals bijvoorbeeld krimpkous) te kunnen snijden zonder hinderlijke invloed van statische electriciteit. 

  • Repetitieve Bedrukking: Wanneer de stukjes tevens bedrukt worden, wordt de Omnicutter gekoppeld aan een Kingsley Hot Stamp markeerapparaat. Hiermee is het mogelijk tegen gunstig tarief een repeterende vaste bedrukking in een gewenste kleur te maken.
  • Variabele Bedrukking: Voor doorlopend variërende teksten, hebben wij passende computergestuurde oplossingen.

Kortom: bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Brandsma BV denkt met u mee en helpt u graag verder. Neem gerust contact met ons op!

Onze overige dienstenOntwerp
&
AssemblageMarkeren
&
BedrukkenExtrusie

Relevante toepassingspagina'sBeschermenIsolerenMarkerenBekabelenVerbindenBevestigen

   

Onze dienstenDiensten

 

 

 

 

     

 

Elektrotechniek in uw branche?
Brandsma BV heeft er de kennis en de producten voor!