Nederlands English
  Zoeken

Home » Merken » Heat Trace

Heat Tracing van Heat Trace

Brandsma levert de producten van Heat Trace en adviseert op het gebied van industriële heat tracing, brandveilige systemen, temperatuurmetingen en lekdetectie. Heat tracing - oftewel zelfregelend verwarmingslint - zorgt voor een efficiënte zelf regelende regeling van energie.

Zelfregelende verwarmingskabel

Industriële toepassingen zijn te vinden in de olie- en gasproductie- en opslagfaciliteiten, petrochemische fabrieken, raffinaderijen, farmaceutische productie, energieopwekking, water- en afvalverwerkingsinstallaties, voedselverwerking en vele andere. Er kunnen oplossingen worden geboden voor vorstbescherming of voor taken in verband met temperatuuronderhoud.

Stoomverwarming
Waar stoom tracing bestaat, kan Heat Trace helpen om stoom tracing systemen optimaal te laten werken. De thermische compounds van Heat Trace helpen al tientallen jaren met succes de efficiëntie van stoom tracing systemen over de hele wereld in de petrochemische industrie, de procesindustrie, energieopwekking en andere strategische industrieën te optimaliseren. Onze heat tracing is er zelfs voor temperaturen tot 600°C. Bovendien ook "flexibele" compounds voor extreem lage temperaturen, die het productgamma completeren.

 

  Catalogi

Heat Trace - Industrial Electric Heat Tracing

Heat Trace - Commercial/Residential frost protection

Heat Trace - Guide to Rail Network applications
 

 

  Relevante toepassingspagina'sBekabelen


 

 

 

 

     
 

  Website

  Meer informatie vindt u op de website van Heat Trace.

 

Elektrotechniek in uw branche?
Brandsma BV heeft er de kennis en de producten voor!