Printers, software en accessoires TE Connectivity

Printers software en accessoires TE Connectivity

Printers software en accessoires TE Connectivty, hoogwaardige thermische transferprinters bieden een reeks van kleine tot hoge volumes en zijn ontworpen voor het markeren van door warmte krimpbare markeerhulzen, kabelmarkeringstags en labels. Onze identificatieprinters hebben een printkop van minimaal 300 dpi. Deze zijn ook in staat om een breed scala aan producten te markeren die worden gebruikt in commerciële en industriële omgevingen.

Productoverzicht printers software en accessoires

En klik door om direct de producten hiervan te zien.

TE Connectivity-printer-T2212

T2212

Gebruiksvriendelijk en ontworpen om te printen op een groot aantal TE producten

TE Connectivity-printer-T3212 en T3224

T3212 & T3224

Robuuste thermische transferprinters (300 of 600 dpi).

TE Connectivity-printer-T6112DS

T6112DS

Robuuste 24-uurs duty cycle, 300 dpi met de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen

TE Connectivity-printer-HTP 600

HTP600

Een alles-in-één printer voor al uw markeerprojecten.

Software en accessoires

Veelzijdig assortiment in printers software en accessoires

T2212 printer TE Connectivity printer

Hoge kwaliteit, diverse afdrukopties op verschillende soorten TE-producten, waaronder krimpkousen, markeringen, labels en zelfs doorlopende buis. Het nieuwe T2212-printermodel heeft een verbeterde CPU en firmware, waardoor het krachtiger is in vergelijking met de T200-IDENT-printer. Het heeft een kleurenaanraakscherm dat intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde instellingen gebruikt. Het geheugen is vooraf geladen met “help”-video’s die de noodzaak kunnen verminderen om handleidingen te raadplegen of technische ondersteuning te bellen. De printer is uitgerust met USB- en Ethernet-poorten, evenals een RS-232 seriële interface en slot voor een flashkaart, waardoor de printer kan worden aangesloten op allerlei bronnen voor direct printen.

T3212 & T3224 TE Connectivity printers

De T3212 en T3224 zijn robuuste industriële computergestuurde 300 of 600 dpi thermische transferprinters. Ze zijn speciaal ontworpen om te printen op een groot aantal TE Connectivity (TE)-labels, kabelmarkeringen en hulzen voor identificatiemarkeringen. Ze hebben een full-color touchscreen-interface, met intuïtieve op pictogrammen gebaseerde instellingen. Verschillende voorgeladen tutorials beantwoorden veelgestelde vragen zonder dat het apparaat verbinding hoeft te maken met internet. Mocht er voor uw toepassing toch een internetverbinding nodig zijn, dan kan dit draadloos via een lokaal Wi-Fi netwerk, of via de kabel: de printers zijn voorzien van USB, Ethernet en seriële poorten. Etiketten of linten kunnen ook snel en eenvoudig worden geladen. “Slimme” printkoppen hebben een ingebouwd geheugen om het onderhoudsprogramma te vergemakkelijken. Dit omvat het volgen van afdrukken en de afdruktemperatuur.

T6112DS TE Connectivity printer

De TE6112DS-printer is een dubbelzijdige 300dpi voor hoog volume thermische transferprinter geschikt voor het printen op krimpbare markers en continue buizen. Er zijn twee printkoppen en dit: zorg ervoor dat de boven- en onderkant van het substraat in één worden bedrukt doorgang. De robuuste printengine en het ontwerp zorgen voor hoge snelheid en dubbelzijdig afdrukken met hoge dichtheid wordt consistent bereikt.

HTP600 TE Connectivity printer

De HTP600-printer is een alles-in-1-printer die gemoedsrust brengt bij uw markeerprojecten. Het geeft je een voorsprong dankzij de innovatieve markers met UV-functie. Het HTP600-aanbod dekt een grote verscheidenheid aan behoeften voor de identificatie van elektrische kasten: markeringen en labels voor klemmenblokken, draden en kabels, en componenten en apparatuur

Bedrukservice

Idetrading Electronics is niet alleen leverancier van o.a. labels, krimpkous en printers, maar kan deze ook naar wens laten bedrukken. Onze bedrukkingsservice kan voor u series markeringen produceren op veel verschillende materialen, van eenvoudige labels tot lasermarkeringen voor de luchtvaart. Neem voor meer informatie contact met ons op.

TE Connectivity partner en leverancier

Eigenschappen van de printers

  • Identificering

  • Enkel of dubbelzijdig bedrukken

  • Thermal transfer

  • 300 en 600 DPI

Onze markten

De toepasbaarheid van markeerproducten en de voordelen die het biedt, zijn nagenoeg in elke markt inzetbaar, een overzicht:

Automotive

Automotive

Bouw en infrastructuur

Bouw & infrastructuur

Defensie & Militaire mobiliteit

Defensie & Militaire mobiliteit

Elektro- & Installatietechniek

Elektro- & Installatietechniek

Energie & Utiliteit

Energie & Utiliteit

Industriële machines

Industriële machines

Luchtvaart

Luchtvaart

Olie & Gas

Olie & Gas

Scheepvaart en voor de kust

Scheepvaart en voor de kust

Spoorwegen

Spoorwegen

Truck, Bus & Offroad voertuigen

Truck, Bus & Offroad voertuigen

Kastenbouw

Kastenbouw

Over Idétrading Electronics

Idétrading Electronics is onafhankelijk, adviserend, servicegericht en voorraadhoudend distributeur voor een breed assortiment aan a-kwaliteit elektrotechnische materialen zoals onder andere TE Connectivity. Ons productgamma richt zich onder andere op klanten die actief zijn in de installatiebranche, automotive, industrie, procesindustrie, petrochemie, luchtvaart, defensie, energietechniek, MRO, offshore, (semi-)overheid en groothandel.