Nederlands English
  Zoeken

Home » »

Panduit nieuws februari 2008

Kabel identificatie, ESD polsbanden en bedradingskoker met scharnierend deksel

 

 EEG Newsletterspacer

Welkom bij het eerste nummer van 2008!

New Products

PANDUIT militaire krimpkouslabels nu beschikbaar in het zwart

PANDUIT militaire krimpkouslabels zijn ontworpen om te voldoen aan de kabel- en labelingvereisten van organisaties met hoge prestatievereisten. Ze zorgen voor een lagere bedrijfstemperatuur, duurzamere labels en gedrukte opschriften voor volgzaamheid met de strikte militaire normen en testen.

Om het bestaande aanbod van witte en gele labels aan te vullen heeft PANDUIT een zwart label gelanceerd (onderdeelnummer: H…X…H3T) voor een nog grotere keuze en variëteit. Er zullen binnenkort nog meer kleuren beschikbaar zijn.

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale vertegenwoordiger.

Polsbanden voor Elektrostatische Ontlading (Electrostatic Discharge, ESD)

PANDUIT breidt de StructuredGround productlijn nog verder uit met de polsband voor elektrostatische ontlading (Electrostatic Discharge, ESD).
ESD-polsbanden worden gedragen door mensen die werken nabij apparatuur in racks en kasten. De polsband is een aanpasbare, stoffen band die het elektrische potentieel van de rack/kast gelijkstelt aan de persoon die er aan het werk is. Dit gebeurt door middel van een opgerolde uittrekbare kabel die de stoffen band verbindt met de ESD-poortkit (poortkit afzonderlijk beschikbaar).

Met een ESD-polsband wordt schade aan de apparatuur door accidentele ontlading van statische energie vermeden. Het gebruik van ESD-polsbanden is verplicht door apparatuurfabrikanten zoals Cisco en wordt aanbevolen in normen zoals TIA-942.

Kenmerken en Voordelen:

Voldoet aan ANSI/ESD 20.20, MIL-STD-1686 en EIA62
Compatibel met StructuredGround RGESD ESD poortkits
Volledig met de naam PANDUIT op het label van de polsband

De polsbanden zijn een uitstekend accessoire voor mensen die werken nabij racks en kasten. Polsbanden en ESD-poorten moeten verbonden zijn aan de voor- en achterzijde van alle racks en kasten. Gebruik ESD-polsbanden en ESD-polsbandpoorten om PANDUIT te onderscheiden van de concurrentie en als een aanvulling naast andere aardingsproducten bij de verkoop van racks en kasten.

Product Updates

Type HN kabelkanaal met smalle gleuf en scharnierend deksel

Het Panduct kabelkanaal met smalle gleuf en scharnierend deksel is een oplossing conform met de normen (NFPA79-2002, IEC-60332-1), ontworpen om elektrische kabels of gegevensoverdrachtkabels te routeren en te beschermen bij besturingspanelen met een hoge densiteit.

Het deksel met dubbele scharnieren van het type HN (Hinged Narrow) zorgt voor een eenvoudige toegang tot het kanaal. Het smalle gleufontwerp zorgt voor een beter kabelmanagement en mooiere afwerking in besturingspaneelomgevingen met een hoge densiteit. Er is ook bijkomende kabelgleufbeperking mogelijk voor een beter kabelmanagement en kabelidentificatie met contactblokken met meerdere niveaus en andere componenten.

Gebruik de smalle gleuf en het gepatenteerde scharnierende dekselontwerp van het HN-type om waarde toe te voegen voor de klant en PANDUIT specificaties op te stellen tegenover kabelkanaaloplossingen van de concurrentie.

Kenmerken en Voordelen:

Ingebouwd scharnierend deksel houdt het deksel vast tijdens onderhoud; 20% snellere vervangingen van kabels voor lagere arbeidskosten; vermijdt het verlies van deksels voor een netter uiterlijk van het paneel.
Het deksel met dubbel scharnier opent tot 100° ten opzichte van de zijmuur of het kanaal; verlaagt de arbeidskosten door een eenvoudige toegang tot de kabels voor onderhoud.

Meer informatie: Online Catalogus, Productaankondiging,
Onderdeeltekeningen

Solutions

Geïntegreerde marketing voor MRO-oplossingen

Om de verkoop aan Industriële en Fabricage MRO-klanten, ontwikkelt PANDUIT een uitgebreide set documentatie en tools. De nu beschikbare items omvatten:

1. Nieuwe MRO-startpagina op de website van PANDUIT: een toegewijde webpagina als toegangspoort tot de MRO-berichten, documentatie en interactieve tools.

2. Nieuwe interactieve MRO-roadmap: online tool waarmee zones en toepassing in industriële en productiefaciliteiten worden aangewezen waarin PANDUIT oplossingen onderhoudswerken en reparaties ondersteunen. Door interactief te browsen kan de gebruiker rechtstreeks verbinding maken met de productspecifieke pagina's voor eenvoudige verwijzing.

Er zullen dit jaar nog meer informatie en tools beschikbaar worden gemaakt.

Promotion

ID Winterpromotie “Waag de sprong”

PANDUIT kondigt met genoegen aan dat de ID-promotie "Waag de sprong" nog steeds loopt! Deze promotie geeft de klant de mogelijkheid om een goedgekeurde non-PANDUIT printer in te ruilen en een korting te krijgen op de aankoop van een PanTher LS8E of Cougar LS9 printer.

Neem voor meer informatie contact op met uw lokale PANDUIT vertegenwoordiger.